Palvelusihteeri

ESSOTE hakee palvelusihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.5.2021 alkaen.

Palvelusihteeri sijoittuu terveyspalvelujen vastuualueelle yhteisiin palveluihin, jossa palvelusihteerit muodostavat viiden henkilön tiimin. Yhteiset palvelut on yksi terveyspalvelujen kuudesta palvelualueesta, joka tuottaa palvelua kaikille palvelualueille. Tehtäviin kuuluu mm. pienten erikoisalojen henkilöstöhallinnollisia tehtäviä, sopimusten ja viranhaltijapäätösten valmistelua, resurssien koordinointitehtäviä, terveyspalvelujen johtoryhmän ja ylilääkärikokouksen sihteerityötä, sekä toisten palvelusihteerien sijaistamista poissaolojen aikana.

Meille yhteisissä palveluissa on tärkeää auttaa muita onnistumaan, oli kyse tiimikavereista, sairaalan eri toimintoja pyörittävistä yksiköistä tai yhteistyökumppaneista. Haluamme antaa hyvät mahdollisuudet työssä onnistumiseen ja tuemme työssä jaksamista. Odotamme avointa ja aktiivista asennetta, keskeisimpien toimisto-ohjelmien käyttötaitoa ja halua opetella uutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelualuejohtaja Jussi Aarnio, puh. 044 351 6482, jussi.aarnio@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Suggested jobs