Skip to main content
test

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys ja avoimuus, luonnonmukaisuus sekä hyvinvointi ja tasa-arvo. Pudasjärvi tarjoaa terveellisen elämän hyvien palveluiden lähellä, maaseutumaisen inspiroivat työ- ja asuinmaisemat sekä upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Oletko kiinnostunut ihmislähtöisestä, ihmisläheisestä ja itseohjautuvasta työstä mukavassa työyhteisössä Suomen hirsirakentamisen pääkaupungissa?

Nyt on tilaisuutesi, sillä Pudasjärven kaupungin hyvinvoinnin- ja sivistyksen toiminta-alue etsii määräaikaiseen työsuhteeseen palvelusihteeriä ajalle 1.6.2022- 31.12.2022.
Palvelusihteerin toimenkuvaan kuuluvat monipuoliset hallintoon ja talouteen liittyvät tehtävät (mm. laskutus, tiliöinti ja raportointi) sekä eri sidosryhmien asiakaspalvelu. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen koulutus tai soveltuva toisen asteen ammatillinen perustutkinto. Lisäksi arvostamme kokemusta toimistotyöstä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja, huolellisuutta työtehtävien hoidossa ja intoa oppia uutta. Jaksat myös toimia ystävällisesti ja rakentavasti kiireisessä arjessa. Tehtävänkuva tarkentuu osaamisen ja työkokemuksen perusteella.
Tarjoamme sinulle tarvittavat työvälineet, kannustavan ja osaavan työyhteisön tuen, liukuvan työajan, hybridityömahdollisuuden, työterveyspalvelut sekä henkilöstöetuna e-passin (sportti ja kulttuuri ja hyvinvointipalvelut).

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 18.5.2021 klo 23.59 mennessä.

Palvelusuhteen ehdot ja palkka määräytyvät KVTES:n mukaan (01TOI060, 2150 eur/kk). Työaika on 36h ja 15 min viikossa, ja työssä noudatetaan liukuvaa työaikaa. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä 30 päivän sisällä valintapäätöksen työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvointipäällikkö Outi Nivakoski puh. 040-560 9297 ja opetus- ja sivistysjohtaja Juha Holappa puh. 050-400 4799. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Hallinto- ja tukipalvelut

Pudasjärvi on noin 8 000 asukkaan luonnonkaunis matkailu- ja metsäkaupunki Pohjois-Pohjanmaan pohjoisosassa, aivan Lapin rajalla. Laaja, vaikkakin vähäväkinen kaupunkimme on monikulttuurinen, hirsi- ja matkailuorientoitunut ja taipuvainen käyttämään runsaita luonnonvarojaan.

Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta. Ketterä ja innovatiivinen organisaatiomme taipuu tarvittaessa, mutta ei katkea suuremmissa myllerryksissä. Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja ryhdymme niitä ennakkoluulottomasti jalostamaan ja toteuttamaan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme osoittamaan sen monin tavoin.

Pudasjärvi tunnetaan parhaiten Syötteen kotikaupunkina. Syötteen matkailualue vetoaa matkailijoihin etenkin talvisin, pitäjän halki komeana kymenä virtaava Iijoki sivujokineen puolestaan tenhoaa kesäisin. Laajat selkoset tarjoavat toimintaa ja tunnelmaa niin marjastajille, sienestäjille, metsästäjille kuin näennäisen päämäärättömästi samoaville kulkijoillekin. Urbaanimpaa sykettä janoava puolestaan saa virkistystä rajanaapurissamme Oulussa, jonka keskustaan on vain noin tunnin ajomatka.

Tule jo, sinua tarvitaan!

Ps. Jäi mainitsematta, että Pudasjärven kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb