Skip to main content
test

Palvelusihteerin tehtävä

Oletko kiinnostunut ihmisläheisestä ja itseohjautuvasta työstä mukavassa työyhteisössä Suomen hirsirakentamisen pääkaupungissa?

Nyt on tilaisuutesi, sillä Pudasjärven kaupungin hallintotoiminnan toiminta-alue etsii vakituiseen työsuhteeseen palvelusihteeriä.

Palvelusihteerin tehtävät muodostuvat asiakirjahallinnan ja kokousasioiden valmisteluun liittyvistä tehtävistä sekä erilaisista hallintotoimen toimistotehtävistä ja eri sidosryhmien asiakaspalvelusta. Toimit myös asiakirjahallinnon järjestelmän yhtenä pääkäyttäjänä. Palvelusihteeri toimii osana keskustoimiston tiimiä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen koulutus tai soveltuva toisen asteen ammatillinen perustutkinto. Lisäksi katsomme eduksi kunnallisen hallinto- ja päätöksentekoprosessien tuntemuksen. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä hyviä atk-taitoja.

Tarjoamme sinulle tarvittavat työvälineet, kannustavan ja osaavan työyhteisön tuen, liukuvan työajan, hybridityömahdollisuuden, työterveyspalvelut sekä henkilöstöetuna e-passin (sportti, kulttuuri ja hyvinvointipalvelut).

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 16.8.2022 klo 23.00 mennessä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkka määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2328,75 €/kk ja työkokemuksen perusteella maksetaan työkokemuslisää. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Odotamme hakemustasi sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 16.8.2022 klo 23.00 mennessä.

Lisätietoja

https://jarjenaarella.fi/ https://www.pudasjarvi.fi/ https://syote.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintojohtaja Seija Turpeinen, puh. 0400 949 620, seija.turpeinen@pudasjarvi.fi

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hallintotoiminta

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys, kannustavuus, uudistusmielisyys ja luonnonmukaisuus. Pudasjärvi tarjoaa terveellisen elämän hyvien palveluiden lähellä, maaseutumaisen inspiroivat työ- ja asuinmaisemat sekä upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Suomen hirsipääkaupunki Pudasjärvi on ihmisen kokoinen noin 7800 asukkaan maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin rajalla. Pudasjärven symboleina toimivat Syötteen tunturialue hiihtokeskuksineen, laajat suo- ja metsäalueet sekä kaupunkimme alueella vapaana virtaava Iijoki.


Osoite: PL 10, 93101 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb