Skip to main content
test
Palvelusihteeri - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin konsernipalveluiden tilapalveluissa on haettavana vakituinen palvelusihteerin toimi.

Tilapalveluiden tavoitteena on tukea kaupunkiorganisaation toimintaa järjestämällä toimintaan sopivat tilat ja niihin liittyvät palvelut. Rakennamme ja ylläpidämme Nokian kaupungin kiinteistöomaisuutta kaupunkilaisten hyväksi. Tulosalueellamme työskentelee noin 50 eri alojen ammattilaista. Tilapalveluissa työskentelee kiinteistöhallinnon, ylläpidon ja rakennuttamisen tehtävissä 14 asiantuntijaa.

Tiimimme on rento ja aikaansaava. Haemme nyt joukkoomme dynaamista ja työtä pelkäämätöntä tiimimme menestyksen mahdollistajaa.

Palvelusihteerin vastuualueelle kuuluvat yleiset toimistotehtävät ja erilaisten asiakaspalvelutehtävien hoitaminen. Tehtävä pitää sisällään mm. ulkoista ja sisäistä laskutusta, osto- ja myyntireskontran hoitoa, tilapalveluiden arkistointivastaavan tehtävät, avustamista erilaisissa toimeksiannoissa, avainhallinnan tehtäviä, kiinteistöhallintajärjestelmän tehtäviä, viranhaltijapäätösten valmistelua ja asianhallintaan liittyviä tehtäviä.

Arvostamme positiivista työotetta, organisointikykyä, joustavuutta sekä taitoa hahmottaa kokonaisuuksia. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on myös intoa kehittyä työssä ja halua tehdä monipuolisia tehtäviä, joihin kuuluu sekä rutiineja että kehittämistyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään ammatillinen perustutkinto. Edellytämme kokemusta tilahallinnan, rakennuttamisen tai isännöinnin toimialalta. Ajokortti B ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 3.10.2022 klo 12.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

tilapalvelujohtaja Kiris Maijala, puh. 040 592 7825, kirsi.maijala@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, konsernipalvelut, tilapalvelut

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia

Rekommenderade jobb