Skip to main content
test
Palvelusihteeri - Huittisten kaupunki

Sataopisto on alueellinen kansalaisopisto, joka toimii Huittisissa, Eurassa, Harjavallassa ja Punkalaitumella. Tarjoamme vuosittain noin 600 kurssia ja luentoa eri aiheista. Osallistujia kursseilla on vuosittain n. 10 000. Päätoimisen henkilöstön (6) lisäksi opistolla on lähes 200 tuntiopettajaa.

Haemme Sataopistoon palvelusihteerimme rinnalle toista

PALVELUSIHTEERIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ensisijainen toimipaikka on työsuhteen alkaessa joko Huittinen tai Eura. Opiston työntekijöillä on myös etätyömahdollisuus (korkeintaan 40 % työntekijän viikkotyöajasta). Palvelusihteerin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi mm. laskutukset, kurssien hallinta, tuntiopettajien työsuhteisiin ja opetustiloihin liittyvät käytännön asiat. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Etsimme itsenäiseen työskentelyyn tottunutta, oma-aloitteista, tiimityötaitoista ja ihmisten kanssa hyvin toimeentulevaa henkilöä. Arvostamme kokemusta toimistotyöstä, vahvaa tietoteknistä osaamista (mm. Office-ohjelmat), kiinnostusta sosiaalisen median kanaviin, englannin kielen taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, palveluasennetta sekä vapaan sivistystyön kentän tuntemusta. Työn hoitamiselle on eduksi myös Sataopiston toimialueen tunteminen sekä HelleWi-, Populus- ja Rondo-ohjelmien osaaminen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on vähintään toisen asteen tutkinto soveltuvalta alalta. Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2374,65 €. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 2.12.2022 klo 12:00.

Lisätietoja antaa Sataopiston rehtori Virpi Havia, puh. 044 560 4585, sähköposti virpi.havia@huittinen.fi.

Huittisissa 18.11.20022
Kasvatus- ja opetuspalvelut

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sataopiston rehtori Virpi Havia, puh. 044 560 4585, sähköposti virpi.havia@huittinen.fi.

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Kansalaisopisto

Huittinen on vetovoimainen noin 10 200 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen opinpolun järjestämisestä lapsille ja nuorille. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Risto Rytin katu 70, 32700 Huittinen

Rekommenderade jobb