Skip to main content
test
Palvelusihteeri - Tusby kommun

Tuusula - tekemisen taidetta!

Haemme palvelusihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tukemaan kasvun ja ympäristön palvelualueiden toimintaa Hyrylän Sahankulmassa.

Palvelusihteerinä tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun sekä tieto- ja taloushallinnon perustehtäviä. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu mm. ostolaskujen tiliöinnit ja maksumääräykset, hallinnollisten asiakirjojen valmistelutyöt asianhallintajärjestelmässä, arkistointi, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen sekä muut toimistotilaan liittyvät tehtävät (kuten toimistotarvike- ja kahviotilaukset, kokous-, kopiointi- sekä yleisten tilojen toimivuudesta huolehtiminen).

Kelpoisuusehtona tehtävään on toisen asteen ammatillinen perustutkinto, esim. merkonomin tutkinto tai muu vastaavan tasoinen ammatillinen perustutkinto. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä kykyä omatoimiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja ja yleisten toimistosovellusten hallintaa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2277,13 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukaista työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työaika on 36,15 h/vko. Työ alkaa viimeistään 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Hyrylän Sahankulmassa paikkatiedon palveluyksikössä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 10.7.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa paikkatietopäällikkö Markus Hakalin, p. 040 314 3533 tai markus.hakalin(at)tuusula.fi.

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

paikkatietopäällikkö Markus Hakalin, p. 040 314 3533 tai markus.hakalin(at)tuusula.fi.

Rekommenderade jobb