Skip to main content
test
Palvelussuhdepäällikkö - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnassa on avoimena palvelussuhdepäällikön toistaiseksi voimassa oleva tehtävä.

Kirkkonummen kunnassa työskentelee n. 2400 eri alan ammattilaista. Haemme joukkoomme uutta työkaveria, jolla on vahva asiantuntemus kunta-alan virka- ja työsuhdeasioista sekä kehittämismyönteinen ote tehtävien hoitoon.

Kirkkonummen kunta tarjoaa työntekijöilleen runsaasti mielenkiintoisia koulutuksia ja vuosittain vaihtuvia etuuksia. Tänä vuonna työntekijät nauttivat maksuttomasti mm. uimahallin käyttöoikeudesta sekä valitsemastaan kansalaisopiston kurssista.

Palvelussuhdepäällikkönä toimit palkkatiimin esihenkilönä sekä vastaat palkkausjärjestelmistä ja palkkapolitiikan toimivuudesta. Olet kuntamme laaja-alaisten virka- ja työehtosopimusten tulkitsija ja vastaat palvelussuhdeasioiden ohjeistuksesta sekä koulutuksesta esihenkilöille. Henkilöstöjohtajan työparina osallistut paikallisneuvotteluihin ja tunnet tähän liittyvän lainsäädännön ja sen soveltamisen. Tehtävänäsi on lisäksi huolehtia HR-järjestelmien kehittämisestä ja olet yksi järjestelmien pääkäyttäjistä sekä yhteyshenkilömme järjestelmien toimittajiin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, lisäksi edellytetään henkilöstöhallinnon tuntemusta sekä kokemusta palkkahallinnosta ja esihenkilötyöstä.

Kirkkonummen kunta on kaksikielinen kunta, joten molempien kotimaisten kielten taito luetaan eduksi.

Tehtävän työaika on 36 h 15 min/vko, kunnassa on käytössä liukuva työaika ja paikallinen etätyösopimus.

Tehtävän palkka on 4 070,02 €/kk ja mahdolliset työkokemuslisät. Tehtävässä on koeaika, jonka pituus on 6 kk.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen 2.10.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 468094).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa Kristina Stenius (040-126 9513) 21.9. klo 10-11 ja 15-16 sekä 22.9. klo 10-11 ja 14-16 sekä 29.9. klo 13.30-14.30 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Yhteiset palvelut, Henkilöstöpalvelut, Palkkahallinto

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb