Palvelussuhdepäällikkö - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Palvelussuhdepäällikkö

Tule taitavaan henkilöstöpalvelujen tiimiimme pitämään huolta Nurmijärven kunnan ilmiöntekijöiden palvelussuhdeasioista! Nurmijärvi on luotettava työnantaja, jonka palveluksessa on noin 1700 työntekijää, heistä suurin osa työskentelee koulutus- ja varhaiskasvatuspalveluissa.

Etsimme kokenutta palvelussuhdeosaajaa merkitykselliseen HR-työhön. Palvelussuhdepäällikkönä linjaat ja ohjaat kunnan henkilöstöasioita sekä kehität palkkausjärjestelmiä ja henkilöstöprosesseja. Huolehdit osaltasi kasvavan ja kehittyvän organisaation muutosjohtamisen tuesta ja vastaat työnantajan edustajana paikallisneuvotteluista. Yhteistyöverkostoosi kuuluvat henkilöstöasiantuntijoiden lisäksi kunnan johto, esimiehet ja henkilöstön edustajat. Toimit henkilöstöjohtajan sijaisena.

Joustavien työjärjestelyjen ja rennon työyhteisön lisäksi saat työhösi hyvän perehdytyksen ja verkoston tuen. HR-toimintomme muuttuessa pääset vaikuttamaan oman työtehtäväsi sisältöön.

Jos sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi oikeustieteen, hallintotieteiden tai käyttäytymistieteiden aloilta, ja sinulla on jo työkokemusta vastaavissa tehtävissä, odotamme hakemustasi! Arvostamme osaamistasi erityisesti OVTES:n ja KVTES:n soveltamisessa. Tarvitset työssäsi pitkän pinnan lisäksi erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ratkaisuhakuisuutta ja kykyä toimia tavoitteellisesti monialaisessa työyhteisössä.

Lähetä hakemuksesi 27.9. klo 16.00 mennessä (huom. hakuaikaa jatkettu 10.9.2021). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Leena Ojala, p. 040 317 4409, leena.ojala@nurmijarvi.fi.

Lue lisää: #ilmiöntekijät, Ilmiöntekijöiden käsikirja.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-5226
  • 24.8.2021 - 27.9.2021 16:00
  • NurmijärviUusimaa

Yhteystietomme

henkilöstöjohtaja Leena Ojala, p. 040 317 4409, leena.ojala@nurmijarvi.fi.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb