Palvelutyöntekijä - Mikkelin kaupunki

Palvelutyöntekijä - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee palvelutyöntekijää vakituiseen tehtävään. Tehtävän alkusijoituspaikka on Anttolan palvelukeskus.

Palvelutyöntekijä on osa tiimiä, joka vastaa Anttolan palvelukeskuksen, koulun ja päiväkodin ruokapalveluista ja tilojen päivittäisestä ylläpitosiivouksesta sekä määräajoin tehtävistä perussiivoustöistä. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta ja perustason atk-osaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus sekä suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,75 h viikossa, päivittäinen työaika vaihtelee klo 7.00 - 18.00 välillä. Työ sisältää viikonlopputyötä.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto - ja työtodistukset.

Mikkelin kaupungin ruoka - ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Läs mer

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Palveluesimies Anna-Liisa Lampinen,
p. 044 794 5577,
anna-liisa.lampinen (at) mikkeli.fi ja
palvelujohtaja Mia Hassinen,
p. 044 794 2262,
mia.hassinen (at) mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut
Adress: Taipaleentie 29, 52100 Anttola

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungissa työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Mer om arbetsgivaren