Skip to main content
test

Haemme palvelutyöntekijää osaksi ateria- ja siivouspalvelujen huippuporukkaa. Ateria- ja siivouspalveluissa pääset tekemään kaikkien kaupunkilaisten eduksi tehtävää työtä, jota saa myös kehittää. Meillä on tekemisen meininkiä, mikä näkyy toimivina palveluina ja siisteinä tiloina.

Avoinna oleva palvelutyöntekijän tehtävä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Pääset työskentelemään erilaisissa asiakasympäristöissä puhtaanapidon- ja ateriapalveluiden tehtävissä. Tässä palvelutyöntekijänä työkenttäsi on laaja ja työsi vaihtelevaa. Toivomme sinun olevan ateriapalveluiden ammattilainen, jolle keittiö- ja siivoustyön yhdistäminen on voimavara.
Työtä tehdään pääsääntöisesti Vatialan, Suoraman, Pikkolan ja Kangasalan keskustan alueen tiimeissä, koulu ja päiväkotikohteissa.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä pääset työskentelemään tiimissä mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen, ateriaedun, liikunta- ja kulttuuriedun, hyvät lomaedut sekä savuttoman työympäristön.

Koulutusvaatimuksena tehtävään on ateriapalvelualan perus/ammattitutkinto. Kokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Henkilöltä edellytämme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa ammattitaitoa. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin mutta olethan valmis työskentelemään tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-18.00 välillä. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa ja terveydentilasta tulee toimittaa Kangasalan kaupungin käyttämän työterveyshuollon lausunto soveltuvuudesta ko. työhön.

Liity Sinäkin mukaan hyvän piiriin ja täytä hakemus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heli Nieminen 0444863998

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Tekninen keskus, Ateria- ja siivouspalvelut

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja työtä pelkäämättömiä siivouspalvelualan ammattilaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.


Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb