Skip to main content
test

Haemme palvelutyöntekijää osaksi ateria- ja siivouspalvelujen huippuporukkaa. Ateria- ja siivouspalveluissa pääset tekemään kaikkien kaupunkilaisten eduksi tehtävää työtä, jota saa myös kehittää. Meillä on tekemisen meininkiä, mikä näkyy toimivina palveluina ja siisteinä tiloina.

Avoinna oleva palvelutyöntekijän tehtävä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Pääset työskentelemään erilaisissa asiakasympäristöissä puhtaanapidon- ja ateriapalveluiden tehtävissä, koulu- ja päiväkotikohteissamme. Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä työ tehdään tiimeissä yhdessä mukavien työkavereiden kanssa. Tässä tehtävässä työskentelet kiertävän palvelutyöntekijän roolissa kohteissamme, joten oman auton käyttö on pakollista työn onnistumiseksi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen, ateriaedun, hyvät lomaedut sekä savuttoman työympäristön. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä liikunta- ja kulttuurietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut.

Koulutusvaatimuksena tehtävään on joko puhtausalan tai ateriapalvelualan perus-/ ammattitutkinto. Kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Henkilöltä edellytämme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa ammattitaitoa. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-19.00 välillä, mutta olethan valmis työskentelemään tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa ja tehtävään valitun tulee toimittaa terveydentilastaan Kangasalan kaupungin käyttämän työterveyshuollon lausunto soveltuvuudesta ko. työhön.

Tässä rekrytoinnissa voimme ottaa huomioon myös oppisopimus vaihtoehdon.

Liity Sinäkin mukaan hyvän piiriin ja täytä hakemus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heli Nieminen 0444863998

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Tekninen keskus, Ateria- ja siivouspalvelut

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja työtä pelkäämättömiä siivouspalvelualan ammattilaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.


Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb