Palvelutyöntekijä, sijainen - Kangasalan kunta

Palvelutyöntekijä, sijainen - Kangasalan kunta

Kyseessä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Koulutusvaatimuksena on keittiöalan perus/ammattitutkinto, kokemus keittiöalan tehtävistä katsotaan eduksi, samoin siivouspuolen koulutus ja työkokemus. Hygieniapassi on työssä välttämätön.
Palvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu ateria- ja siivouspalveluihin liittyviä tehtäviä. Palvelutyöntekijän sijaisuuksien työpaikat sijaitsevat Kangasalan kaupungin sosiaali- ja terveyspuolen keittiökohteissa .
Toivomme sinun olevan aurinkoinen ja hyvät yhteistyötaidot omaava. Sinun tulee pystyä kommunikoimaan työyhteisön ja asiakkaan kanssa suomen kielellä.
Meillä pääset työskentelemään tiimissä, mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen (1991,72e/kk), työvaatteet sekä savuttoman työympäristön.

Palveluesimiehet Hanna Virtanen 0504155033 ja Raili Oittinen 0401336632

Kangasalan kaupunki
Adress: Kunnantie 1, 36200 Kangasala

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja alasta kiinnostuneita ruoka- ja / tai siivouspalvelualan sijaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Mer om arbetsgivaren