Palvelutyöntekijä, sijainen - Kangasalan kunta

Kyseessä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Siivous- ja keittiöalan perus/ammattitutkinto ja työkokemus katsotaan eduksi mutta ei ole pakollinen.
Hygieniapassi on työssä välttämätön.
Palvelutyöntekijän sijaisuuksien työpaikat sijaitsevat Kangasalan kaupungin päiväkoti-, koulu- ja hoivakohteissa. Mikäli olet aurinkoisella palveluasenteella ja reippaalla työotteella varustettu saatat olla juuri etsimämme henkilö. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa arkea. Sinun tulee pystyä myös kommunikoimaan työyhteisön ja asiakkaan kanssa suomen kielellä. Olethan myös valmis työskentelemään tarvittaessa sekä aamu- että iltavuoroissa sekä viikonloppuisin.

Pääset työskentelemään erilaisissa asiakasympäristöissä puhtaanapidon ja ateriapalveluiden tehtävissä, kohteesta riippuen. Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä pääset työskentelemään tiimissä, mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tehtäväsi mukaisesti (1962,77e/kk tai 1997,60e/kk), työvaatteet sekä savuttoman työympäristön. Työaika on pääsääntöisesti klo 7.00-18.00 välillä (hoivakohteissamme 7.30-20.30 välillä).

Täytämme avoinna olevat palvelutyöntekijän sijaisuudet heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Heli Nieminen (0444863998) 14.-23.6.2021 välillä

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja alasta kiinnostuneita ruoka- ja / tai siivouspalvelualan sijaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.


Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb