Palveluvastaava - Iitin kunta

Haemme ammattitaitoista ja ahkeraa palveluvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimen kelpoisuusehtona on catering -alan perustutkinto tai muu vastaava koulutus.

Keittiömme vastaa päiväkotien ja koulujen ruokahuollosta. Työskentelemme koulujen työjärjestyksen mukaan, joten tehtävä sisältää myös satunnaisesti viikonlopputyötä. Tehtävään kuuluu mm. tuotteiden tilaamista, ruoan tarjolle laittoa ja ruoan osavalmistusta, puhtaanapitoa ja ylläpitosiivousta.

Arvostamme motivoitunutta ja itsenäistä työskentelyasennetta, joustavuutta ja halua kehittyä ammattitaidollisesti.

Edellytämme sinulta:
- alan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta
- hygieniapassia sekä ajan tasalla olevaa salmonellatodistusta
- kykyä työskennellä kiireen keskellä

Toimi täytetään 1.9.2019 alkaen tai mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Ruokapalveluemäntä Päivi Ristola, puh. 040 4833 988, sähköposti paivi.ristola@iitti.fi

Iitin kunta, Hallintopalvelut, Ruokapalvelut
Osoite: Rautatienkatu 20 - 22, 47400 Kausala

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Tutustu työnantajaan