Palveluvastaava

Vastaanottoiminnan ja sairaanhoidollisten tukipalveluiden johtaminen ja esimiestehtävät.

Perusturvaliikelaitos Saarikka julistaa haettavaksi vastaanottotoiminnan palveluvastaavan viran 30.11.2020 klo 16.00 mennessä

Kelpoisuusehtona soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto, riittävä työkokemus ja alan tuntemus sekä johtamiskoulutus ja -kokemus. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä sitoutumista toiminnan kehittämiseen. Erityisesti korostamme käytännön hoitotyön ja päivystyksellisen työn osaamista ja johtamista. Aikaisempi kokemus ko. asioissa katsotaan hakijalle eduksi.

Palveluvastaavan vakituiseen virkaan valinta tehdään 1.4.2021 lukien, mutta toivomme, että voit toimia viransijaisena jo 12.1.2021 lukien.

Palveluvastaavana toimit esimiehenä vastaanottotoiminnan sekä sairaanhoidollisten tukipalveluiden osalta. Vastaanottopalveluja on 5 eri yksikössä sekä laboratoriot ja välinehuolto 2 yksikössä. Henkilöstöä vastuualueella on noin 45.

Voit esittää oman palkkatoiveesi. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Noudatamme virkasuhteissa 4 kk koeaikaa. Saarikka on Savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava ylilääkäri Sakari Ritala, puh. 044-4598523, sakari.ritala@saarikka.fi, liikelaitoksen johtaja Mikael Palola, puh. 044-4598561, mikael.palola@saarikka.fi

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut, Vastaanottotoiminta
Osoite: Sairaalantie 2, 43100 Saarijärvi

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 600 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.

Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.