Skip to main content
test
Palveluvastaava - Seinäjoen kaupunki

Haemme ruoka- ja siivouspalveluille palveluvastaavaa aloituspaikkana Seinäjoen Yhteiskoulun palvelukeittiö. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Palveluvastaavan työhön kuuluu aterioiden ja elintarvikkeiden tilaamista, ruokien kuumennusta, lisäkkeiden valmistusta, ruokasalityöskentelyä, astiahuoltoa ym. palvelukeittiön tehtäviä. Palveluvastaavan tehtävässä tarvitaan atk-taitoja.

Pätevyysvaatimuksena on alan perustutkinto tai muu tehtävään soveltuva. Aikaisempi keittiötyön kokemus katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työaika on ma - pe klo 7-16 välisenä aikana. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on jätettävä viimeistään maanantaina 23.5.2022 klo 12.00 sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelut alkavat vkolla 21.

Toimeen valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Marja-Leena Lahti, p. 044 754 1681, email: marja-leena.lahti@seinajoki.fi
Yhteydenotot torstaina 12.5.2022 kello 9-11.

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Ruoka- ja siivouspalvelut

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi www.toihinseinajoelle.fi www.avaruudenpaakaupunki.fi www.facebook.com/sjkkaupunki www.twitter.com/Sjkkaupunki www.linkedin.com/company/city-of-seinajoki www.youtube.com/seinajoenkaupunki www.instagram.com/sjkkaupunki


Osoite: Jöllöntie 29, 60640 Isokoski

Rekommenderade jobb