Skip to main content
test
Palveluvastaava, Espoon sairaala, Infektio-osasto 4 ja Ortopedinen kuntoutusosasto 2 - Esbo stad

Lämpimästi tervetuloa palveluvastaavaksi Espoon sairaalaan!

Esihenkilöiden huipputiimiimme haetaan neljää palveluvastaavaa, joista kaksi sijoittuu osastolle 4 ja kaksi osastolle 2. Molempien osastojen esihenkilötiimit vahvistuvat uudella 1.9. perustettavalla palveluvastaavan tehtävällä.

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Toimiva, viihtyisä ja valoisa sairaalamme avattiin maaliskuussa 2017. Sairaalassa kaikilla potilailla on yhden hengen huoneet. Potilaat ohjautuvat osastolle pääosin hoidonvarauksen kautta, mutta myös Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina. Osasto 4 on profiloitunut infektioiden ja sisätautien hoitoon sekä yleisgeriatristen potilaiden hoitoon. Osastolle 2 on keskitetty ortopedisten ja traumatologisten potilaiden kuntoutus.

Palveluvastaavana toimit lähiesihenkilönä yksikön hoito- ja terapiahenkilöstölle. Henkilöstön lähijohtaminen jaetaan kahden palveluvastaavan kesken. Henkilöstön kokonaismäärä molemmilla osastoilla on 58.

Palveluvastaavan vastuualueelle kuuluvat päivittäisen potilastyön koordinointi, henkilöstön työjärjestelyt työvuorosuunnitteluineen, opiskelija-asioiden vastuutehtävät sekä henkilöstön palvelussuhteisiin liittyviä tehtäviä. Palveluvastaavat sijaistavat toisiaan sekä toimivat tarvittaessa osastonhoitajan sijaisena.

Vastaat henkilöstösi henkilöstöhallinnollisista asioista. Osaston toiminnan tavoitteiden mukaisesta toteutumisesta vastaatte yhdessä osastonhoitajan ja yksikön seniorilääkärin kanssa. Osastonhoitaja toimii esihenkilönä palveluvastaaville.

Etsimme joukkoomme joustavaa tiimipelaajaa, jolle on tärkeintä potilaslähtöinen toiminta ja yhteispelin sujuminen oman tiiminsä ja erikoissairaanhoidon kumppaneiden kanssa. Hahmotat laajempia asiakokonaisuuksia, mutta hoidat huolellisesti myös yksityiskohtaista suunnittelua ja toimeenpanoa vaativat työtehtävät. Palveluvastaavanamme sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen tehtävässäsi, sillä Espoon kaupunki tarjoaa esihenkilöilleen laadukasta koulutusta joko kertakoulutuksina tai pitkäkestoisina koulutuksina.

Voit olla taustaltasi esimerkiksi sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, fysio- tai toimintaterapeutti.

Perehdytämme sinut työhön ja työssä käytettäviin järjestelmiin. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan terveydenhuollon aitiopaikalla! Espoon sairaalassa jokaisella työpäivälläsi on merkitys - olet tärkeä!

Työ alkaa 3.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään viikolla 35 - 36 ja henkilöarvioinnit viikolla 36 - 37.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, Infektio-osasto 4 ja Ortopedinen kuntoutusosasto 2, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: Yleistyöaika 38,15 h/vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme hyviä yhteistyö-, johtamis- ja kommunikointitaitoja, suoritettua johtamis-/esihenkilökoulutusta ja/tai kokemusta esihenkilötehtävistä sekä joustavuutta ja kehittävää työotetta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/terveys/espoon-sairaala

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Eija Salomaa, osasto 4, puh. 046 877 3114, osastonhoitaja Susanna Mustonen, osasto 2, puh. 043 827 2705 ja osastotoimintojen päällikkö Tiina Pahikainen, puh. 050 340 7554.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot: - Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto - Palliatiivisen ja saattohoidon osasto - Kotisairaala - Liikkuva sairaala LiiSa - Kotiutustiimi - Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet. Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Meistä löydät lisätietoa https://www.espoo.fi/fi/terveys/espoon-sairaala


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb