Skip to main content
test

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikääntyneiden sairaalahoidon kehittämiseksi? Tule palveluvastaavaksi Espoon sairaalan osastolle 1!

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Toimiva, viihtyisä ja valoisa sairaalamme avattiin maaliskuussa 2017. Sairaalassa kaikilla potilailla on yhden hengen huoneet. Haava- ja psykogeriatrisella osastolla on yhteensä 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haava- sekä yleisgeriatrisia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastolle pääosin hoidonvarauksen kautta, mutta myös Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina.

Työ osastolla on monipuolista. Tehtävässä pääset kehittämään haavapotilaan ja psykogeriatrisen potilaan hoitoketjua yhdessä osaavien ammattilaistemme ja erikoissairaanhoidon kanssa.

Palveluvastaavana toimit lähiesihenkilönä yksikön hoito- ja terapiahenkilöstölle. Työparisi on yksikön hallinnollisena esihenkilönä toimiva osastonhoitaja, ja yhdessä vastaatte osaston päivittäisjohtamisesta. Hoito- ja terapiahenkilöstön vakansseja on osastolla yhteensä 48. Palveluvastaavan vastuualueelle kuuluvat päivittäisen potilastyön koordinointi, henkilöstön työjärjestelyt työvuorosuunnitteluineen, opiskelija-asioiden vastuutehtävät, osastonhoitajan sijaisena toimiminen sekä henkilöstön palvelussuhteisiin liittyviä tehtäviä. Vastaat yksikkösi toiminnan tavoitteiden mukaisesta toteutumisesta ja palveluiden kehittämisestä yhdessä moniammatillisen tiimin, esihenkilötyöparisi ja yksikön seniorilääkärin kanssa.

Etsimme joukkoomme joustavaa tiimipelaajaa, jolle on tärkeintä potilaslähtöinen toiminta ja yhteispelin sujuminen oman tiiminsä ja erikoissairaanhoidon kumppaneiden kanssa. Hahmotat laajempia asiakokonaisuuksia, mutta hoidat huolellisesti myös yksityiskohtaista suunnittelua ja toimeenpanoa vaativat työtehtävät. Palveluvastaavanamme sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen tehtävässäsi, sillä Espoon kaupunki tarjoaa esihenkilöilleen laadukasta koulutusta joko kertakoulutuksina tai pitkäkestoisina koulutuksina.

Perehdytämme sinut työhön ja työssä käytettäviin järjestelmiin. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan terveydenhuollon aitiopaikalla! Espoon sairaalassa jokaisella työpäivälläsi on merkitys - olet tärkeä!

Työ alkaa 30.5.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa esihenkilöksi Espoon sairaalaan!

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, haava- ja psykogeriatrinen osasto 1
Työaika: Yleistyöaika 38,15 h/vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme hyviä yhteistyö-, johtamis- ja kommunikointitaitoja, suoritettua johtamis-/esihenkilökoulutusta ja/tai kokemusta esihenkilötehtävistä sekä joustavuutta ja kehittävää työotetta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/terveys/espoon-sairaala

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat osastonhoitaja Laura Ritamo, p. 040 636 9580 ja osastotoimintojen päällikkö Tiina Pahikainen, p. 050 340 7554

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot: - Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto - Palliatiivisen ja saattohoidon osasto - Kotisairaala - Liikkuva sairaala LiiSa - Kotiutustiimi - Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Meistä löydät lisätietoa https://www.espoo.fi/fi/terveys/espoon-sairaala


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb