test

Palveluvastaava, Ison Omenan terveysasema

Ansök senast  1.12.2023 15:45

Etsimme palveluvastaavaa vuoden sijaisuuteen Ison Omenan terveysasemalle Espooseen!

Palveluvastaava toimii terveysasemalla työskentelevän 26 hoitajan lähiesihenkilönä ja tekee tiivistä yhteystyötä esihenkilönä toimivan osastonhoitajan sekä terveysaseman johtotiimin kansssa. Palveluvastaava vastaa mm. toiminnan ja henkilöstöresurssin suunnittelusta, henkilöstön osaamisen varmistamisesta, päivittäisen työn johtamisesta sekä asiakasprosessien seurannasta.

Työpaikan nimi ja osoite: Ison Omenan terveysasema, Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo
Työaika: 38h15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto (esim. sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja).

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tietoteknisiä taitoja, kykyä ja innostusta toiminnan kehittämiseen sekä itsenäiseen päätöksentekoon. Lisäksi edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Arvostamme suoritettua johtamis-/esihenkilökoulutusta, henkilöstöhallinnon osaamista ja kokemusta esihenkilötehtävistä sekä terveysasematyöstä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Terveysasemamme sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa. Työmatka ei voisi olla mutkattomampi, sillä pääset metrolla lähes ovelle asti.

Lämpimästi tervetuloa mukavaan tiimiimme!

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Anna-Mari Leppäkoski, p. 043 8246699.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Läs om arbetsgivare