Skip to main content
test
Palveluvastaava kotikarpalo - Pöytyän kunta

Pöytyän kunnan kotikarpalon palvelukeskuksessa on avoinna palveluvastaavan virka. Työnantaja on 1.1.2023 alkaen Varsinais- Suomen hyvinvointialue.
Jatkamme hakuaikaa.

Palveluvastaava toimii noin 25 työntekijän lähiesihenkilönä. Palvelukeskuksessa työskentelee sairaanhoitaja, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja laitoshuoltajia. Palveluvastaava johtaa yksikön toimintaa, osallistuu aktiivisesti toiminta- ja taloussuunnitteluun ja seurantaan ja vastaa ympärivuorokautisen hoivan laadusta ja valvonnasta. Keskeisiä työtehtäviä ovat monipuoliset henkilöstöhallinnolliset tehtävät.
Pöytyän asumispalveluissa on kehittämisen meininki. Tällä hetkellä kehittämisen kohteena on RAI-arviointijärjestelmän käyttö ja tiedolla johtaminen. Asumispalveluiden toimintakäytäntöjen kehittäminen on käynnissä ja tähän uudistustyöhön haemme innostunutta esihenkilöä.
Tehtävä edellyttää näkemystä ikääntyvien palvelujärjestelmästä, erinomaisia vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaitoja.

Tarjoamme näköalapaikan ikäihmisten palveluihin. Tukenasi on vanhus- ja vammaispalveluiden johtoryhmä. Pöytyän kunnassa sijaitsee kolme ikääntyvien palvelukeskusta Kyrössä Kotikarpalo, Riihikoskella Riihikoti ja Yläneellä Kartanokoti.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan soveltuva opistoasteen, AMK tai korkeakoulutasoinen tutkinto, sekä riittävä esihenkilökoulutus.

Tervetuloa töihin Pöytyälle!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perusturvajohtaja Eveliina Kiiski puh: 0400- 347 783

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Pöytyä on yli 8300 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Talvitie 1, 21800 Kyrö
Pöytyän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb