test

Palveluvastaava, Matinkylä-Olarin kotihoito, Espoo

Ansök senast  30.4.2024 15:45

Haemme kehittämismyönteistä ja asioihin tarttuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista palveluvastaavan sijaisuuteen lämminhenkiseen Matinkylä-Olarin kotihoitoon ajalle 1.6-30.8.2024.

Matinkylä-Olarin kotihoito on osa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ikääntyneiden palvelualueen kotona asumisen tuen palveluita. Tuemme alueen ikäihmisiä asumaan kotona kotiin vietävien hoiva- ja huolenpitopalveluiden avulla. Teemme tiivistä yhteistyötä kotikuntoutuksen ja Seniori-infon kanssa. Työpaikan sijainti on Matinkylän ja Olarin välissä Piispantilankujan toimipisteessä. Työparinasi toimii toinen palveluvastaava.

Työssä olet lähiesihenkilö kotihoidon henkilöstölle. Yksikössä työskentelee motivoituneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia neljässä tiimissä. Työtehtävät sisältävät päivittäisen arjen organisointia, henkilöstön tukemista kotihoidon muuttuvissa tilanteissa, kotihoidon toiminnan kehittämistä, työhyvinvoinnin tukemista sekä hallinnollisia tehtäviä kuten tavoitekeskustelut ja työvuorosuunnittelu.

Soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattirekisteriin ja työkokemusta ikääntyneiden palveluista.

Tehtävässä edellytetään: Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain 55 §:n mukaista tuberkuloosiselvitystä. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lain sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) 28 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Arvostamme: Tehtävässä vaaditaan joustavuutta, kykyä itsenäiseen työhön ja kykyä toimia arjen muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme aiempaa kokemusta työstä esihenkilötyöstä ikääntyvien palveluissa ja ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

Työpaikan nimi ja osoite: Piispantilankuja 6A 2.krs, 02240 Espoo
Työaika: 38h 15min/vko
Tehtävä on määräaikainen.


Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa Katri Piispanen 0406393746 ja Mia Majamaa 0406366397

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare