test
Palveluvastaava Muistityön yksikköön - Lempäälän kunta


Tervetuloa Lempäälän ammattilaisten joukkoon!

Muistityön yksikössä on haettavana 7.2.2022 mennessä palveluvastaavan virka.
Tule meille palveluvastaavaksi Muistityön yksikön tehostetun palveluasumisen (Muisti 1, 18 asukaspaikkaa) ja (Muisti 2, 19 asukaspaikkaa) yksiköihin, joissa pääset toteuttamaan mielenkiintoisia tehtäviä.

Palveluvastaavana toimit lähiesimiehenä vastaten työyksikön toiminnan ja prosessien kehittämisestä, henkilöstöjohtamisesta sekä talouden hallinnasta. Vastaat myös yksiköiden työhyvinvoinnista ja työturvallisuudesta yhteistyössä asumispalvelujen palvelupäällikön ja työntekijöiden kanssa.

Kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto, terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen laillistus sekä lupa toimia terveydenhuollon / sosiaalihuollon ammattitehtävissä.

Arvostamme hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja kykyä hoitotyön ja sosiaalihuollon palvelujen kehittämiseen. Tehtävä edellyttää kykyä hallita kokonaisuuksia, paineensietokykyä sekä halua ja rohkeutta uudistua ja vastata tulevaisuuden haasteisiin. Kokemus ikääntyneiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto. Työsuhde on vakituinen ja siinä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.


Lisätietoja

Ikäihmisten palvelut - Lempäälä (lempaala.fi)

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: asumispalvelujen palvelupäällikkö Janita Korpi p. 040 1531564, janita.korpi@lempaala.fi
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Lempäälän kunta

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 24.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Liikekatu 1, 37500 Lempäälä

Rekommenderade jobb