test

Palveluvastaava, Näsmänkieppi, Rovaniemi

Ansök senast  25.9.2023 15:00

Tule palveluvastaavaksi Lapin Hyvinvointialueen Arktiseen pääkaupunkiin!

Oletko johtamisesta ja kehittämisestä innostunut? Onko ikääntyneiden parissa työskentely lähellä sydäntäsi? Tervetuloa töihin Lapin Hyvinvointialueelle!

Lapin Hyvinvointialueella, Kaakkoisen alueen asumispalveluissa
on haettavana

PALVELUVASTAAVAN TOIMI

Palveluvastaavan työ sijoittuu Palvelutalo Näsmänkieppiin Rovaniemellä.

Palveluvastaavana tulet työskentelemään lähiesihenkilönä henkilöstölle ja työpisteesi tulee sijaitsemaan osoitteessa Näsmäntie 17, Saarenkylä. Palvelutalo Näsmänkieppi on 70-paikkainen ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jota johdetaan kahden palveluvastaan toimesta. Henkilöstöä yhdellä palveluvastaavalla on noin 25.

Mitä palveluvastaavan työtehtäviin kuuluu?
-Kokonaisvastuu Palvelutalo Näsmänkiepin toiminnasta, taloudesta, henkilöstöstä, asukkaiden hoidosta ja toiminnan kehittämisestä, yhdessä toisen palveluvastaavan kanssa
-Yhteistyö asukkaiden ja omaisten sekä muiden yhteistyötahojen kanssa
-Muut henkilöstöhallinnolliset työtehtävät

Mitä tarjoamme?
-Päivätyön
-Vaikuttamismahdollisuudet omaan työhön
-Yksilöllisen perehdytyksen työhön
-Ammattitaitoisen tiimin ympärillesi

Mitä odotamme sinulta?
-Innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta
-Itsenäistä päätöksentekokykyä ja organisointikykyä
-Paineensietokykyä, joustavuutta ja luovaa ajattelukykyä
-Kokemusta esihenkilönä toimimisesta ja henkilöstön johtamisesta
-Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- sitoutumista tehtävään

Palveluvastaavan toimen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi sosiaali- tai terveydenhuollon opistoasteen tutkinto, jonka lisäksi esimieskoulutusta ja/tai kokemus esimiestyöstä.
Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain ( 1227/2016) 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toimessa on 6 kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko?

Toimeen haetaan sähköisellä hakemuksella osoitteessa www.kuntarekry.fi
Hakuaika päättyy 25.9.2023 klo 15:00.

Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulleita hakemuksia ei voida ottaa huomioon.


Läs mer

https://lapha.fi

Kysy lisää palvelupäällikkö Anne Mattilalta p. 040 7470838 anne.k.mattila@lapha.fi.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare