test
Palveluvastaava, ruokatuotanto - Hausjärven kunta

Meillä Hausjärven ruoka- ja siivouspalveluissa on haettavana kolme vakituista, kokoaikaista 38,25 t/vko ruokatuotantovastaavan eli kokin tehtävää Lehtimajojen valmistuskeittiössä, joka toimii vuoden jokaisena päivänä. Etsimme sinua, jolla on jo ruokapalvelualan tutkinto, opiskelet parhaillaan tai olet halukas suorittamaan tutkinnon. Jos sinulla ei ole tutkintoa, sitoudut suorittamaan soveltuvan tutkinnon kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Lisäksi toivomme, että haluat kehittää itseäsi, työtäsi ja omaa työyhteisöäsi yhdessä ruoka- ja siivouspalvelun kollegojesi kanssa. Kehittävä työotteesi tulee heti käyttöön, sillä keittiön toimintatapa ja tehtävät muuttuvat hoitajamitoituksen myötä. Luot myös olemuksellasi hyvää työilmapiiriä. Et arkaile lähteä sijaistamaan kollegaasi toiseen toimipisteeseen.

Kuljemme yhteisöohjautuvuuden polun alkua. Prosessin myötä sinä ja kollegasi päätätte yhdessä asioista, joista aiemmin oli kysyttävä lupaa esimieheltä. Tämä edellyttää sinulta asiakaslähtöisyyttä sekä ymmärtämystä ja kokonaisnäkemystä asiakasyksikön ja työyksikkösi ruoka- ja siivouspalvelujen toiminnasta.

Työssäsi tarvitset ajokorttia, koska hoidamme itse viikonloppujen sekä pyhäpäivien ruokakuljetuksen etäkohteisiin. Jos vaikkapa ajattelit muuttaa muualta Hausjärvelle, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa. Hausjärvellä on myös loistava tonttitarjonta.

Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen myötä, vuoden 2023 alusta lukien, tehtävät siirtyvät Kanta-Hämeen hyvintointialueelle.

Merkitse hakemukseesi, tarvitsetko vuokra-asuntoa. Lähetä hakemuksesi liitteenä oma CV:si .pdf-, .doc- tai docx-muodossa. Palkkasi muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta ja mahdollisesta työkokemuslisästä.

Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

https://hausjarvi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ismo Korhonen 019 758 6760, Tiina Yildirim 019 758 6734

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Hallinto ja sisäiset palvelut -palvelukeskus, Ruoka- ja siivouspalveluyksikkö

Hausjärvi on noin 8 200 asukkaan kehittyvä kunta eteläisessä Hämeessä. Sijainti on loistava, tunnin matkan päässä Helsingistä ja kahdesta lentokentästä. Myös maantiestön päätiet ja rautatieverkosto palvelevat alueen asukkaita ja yrityksiä. Meiltä on matkaa Riihimäelle noin 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Hikiän ja Oitin asemilla juna pysähtyy kerran tunnissa suuntaansa.

Hausjärven taajamat ovat Oitti, Hikiä, Monni ja Ryttylä.

Hausjärvellä on merkittäviä kulttuurimaisemia, vaurasta maaseutua ja Salpausselän harjuja. Elinvoimaiset kylät ja taajamat tarjoavat monipuolisia asumisen mahdollisuuksia. Hausjärvi houkuttelee erityisesti lapsiperheitä, onhan täällä mahdollisuus opiskella esikoulusta aina lukioon asti.

Asukkaita hemmotellaan myös hyvillä harrastus- ja liikuntamahdollisuuksilla. Esimerkiksi valtakunnallisestikin arvostettu ja palkittu tapahtuma, Mommilanjärven Soutelut, soudellaan joka vuosi heinäkuun kolmantena lauantaina.

Hausjärven kunta on savuton työnantaja ja tarjoaa ihan kohtuullisen hyvät henkilöstöedut.


Osoite: Keskustie 2 - 4, 12100 Oitti

Rekommenderade jobb