Palveluvastaavan virka, Juuka (id3764)

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon!

Siun sotessa on haettavana 1.12.2020 mennessä PALVELUVASTAAVAN virka Juuan kotihoidossa.

Tule palveluvastaavan virkaan,

pääset toteuttamaan mielenkiintoisia tehtäviä kotihoidon parissa. Palveluvastaavana tehtävänäsi on varmistaa yhdessä palveluesimiehen kanssa kotihoitoyksikön perustehtävän toteutuminen organisaation strategiassa määritettyjen tavoitteiden ja arvojen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädännön mukaisesti niin, että asiakaslähtöinen ja integroitu palvelu toteutuvat. Palveluvastaava vastaa osaltaan yksikön päivittäisen toiminnan organisoinnista, palvelukokonaisuuksien toiminnasta ja taloudesta sekä opiskelijaohjauksesta ja uusien työntekijöiden perehdytyksestä. Palveluvastaava toimii palveluesimiehen alaisuudessa. Yhdessä he muodostavat tiimin ja tukevat toisiaan toiminnan kehittämisessä ja muutoksen johtamisessa palvelupäällikön tukemana.

Etsimme tehtävään sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa. Tehtävään sisältyy myös asiakastyötä. Työ on jaksotyötä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus sekä lupa toimia terveydenhuollon tehtävissä. Kotihoidon tuntemus katsotaan eduksi. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Tehtävä täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa m.a. palveluesimies Karoliina Laitinen, puh. 013 330 4205 karoliina.laitinen@siunsote.fi tai palvelupäällikkö Eeva Nykänen, puh. 013 330 9928, eeva.nykanen@siunsote.fi

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3764
  • 6.11.2020 - 1.12.2020 23:59
  • JuukaPohjois-Karjala

m.a. palveluesimies Karoliina Laitinen, puh. 013 330 4205 karoliina.laitinen@siunsote.fi tai palvelupäällikkö Eeva Nykänen, puh. 013 330 9928, eeva.nykanen@siunsote.fi

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!