Skip to main content
test
Palveluyksikköjohtaja, tuotannon tuki, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos - Esbo stad

Tuotannon tuesta vastaava palveluyksikköjohtaja johtaa yhtä kolmesta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen palveluyksiksiköstä. Yksikkö vastaa pelastuslaitoksen työssä tarvittavista tukitoiminnoista. Lisäksi yksiköllä on muita tehtäviä, kuten osaltaan osallistuminen henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Palveluyksikköjohtaja on suoraan pelastusjohtajan alainen ja yksi tämän sijaisista.

Sinulle on tärkeää, että muiden työ sujuu, koska juuri siksi johtamasi palveluyksikkö on olemassa. Johdat palveluyksikköä, jonka tehtävänä on tuottaa koko organisaation tarvitsemia tukipalveluja, hankkia niitä muualta tai yhteensovittaa ja synkronoida Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen konsernipalvelujen antamat tukipalvelut osaksi pelastuslaitos-palvelualueen tarvitsemia palveluja. Lisäksi johtamasi yksikkö ylläpitää rerurssitoimistoa, joka on keskeinen palvelutuotannon työvuorovahvuuksien suunnittelussa.

Työskentelytapasi on yhteistyöhakuinen ja johtamistyylisi valmentava. Hallitset kokonaisuuksia, joten et osaa kaikesta kaikkea, mutta yksikössäsi on noin 30 työntekijää jotka kyllä osaavat, kunhan saat heidät joukkueena tekemään parastaan. Sinulta löytyy työkokemuksen ja/tai koulutuksen kautta saatua syvempää osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista: HR-toiminnot, taloushallinto, pelastustoimen ict ja erityisesti TUVE, pelastustoimen ja ensihoidon kaluston hankinnat ja kunnossapito, jatkuvuudenhallinta sekä kiinteistöjen ylläpito. Joukkoinesi pystyt myös uusiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin, joilla kustannustehokkaasti saadaan entistä parempaa palvelua niin organisaation sisällä kuin asiakkaallekin. Osaat johtaa myös itseäsi ja huolehtia omasta työkyvystäsi, sillä sinulta edellytetään tuloksia, ei työajanseurantaa.

Palveluyksikköjohtaja työskentelee johtavassa itsenäisessä asemassa.

Ensimmäisen kierroksen haastattelut tehtävään järjestetään elokuun ensimmäisellä viikolla.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään vähintään B-luokan ajokorttia, vankkaa työkokemusta pelastustoimessa organisaation strategisella tasolla sekä toimimisesta esihenkilönä. Lisäksi edellytetään kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia muuttuvassa työympäristössä, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä ruotsin kielen vähintään tyydyttävää taitoa.
Lisäksi edellytetään, että hakija antaa pyydettäessä suostumuksen perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekemiseen ja huumetestaukseen.

Arvostamme pelastustoimintaan osallistuvalta päällystöltä vaadittavaa kelpoisuutta, terveydenhuoltoalan ammattitutkintoa, muuta soveltuvaa koulutusta tai tiedekorkeakoulututkinnon kautta saatua tutkijakoulutusta. Muu kielitaito luetaan eduksi.
Arvostamme myös monipuolista työkokemusta eri tasoilla ja eri tehtävissä, erityisesti pelastustoimen ja/tai ensihoidon alalta.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos on yksi hyvinvointialueen viidestä palvelualueesta. Työpisteenä on pääsääntöisesti keskuspaloasema Espoossa, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää välillä työskentelyä eri toimipisteissä koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Espoon Rekrytointipalvelut avustaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta tässä haussa.

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-06-37-22
  • 1.1.2023
  • Kokonaispalkka 6700 €/kk
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 15.6.2022 - 27.7.2022 15:45
  • PelastustoimiTekninen alaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa pelastusjohtaja V-P Ihamäki, p. 050 406 5498. Yhteydenotot arkisin 1.7. asti sekä heinäkuussa 18.-19.7.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 480 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.  Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin.


Osoite: Palomiehentie 1, 02750 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb