Perhe- ja sosiaalipalvelujen palvelujohtajan virka

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion hyvinvointipalveluissa on haettavana 27.11.2020 klo 15 mennessä

PERHE- JA SOSIAALIPALVELUJEN PALVELUJOHTAJAN virka

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen perhe- ja sosiaalipalvelujen palvelujohtajaa.

Palvelujohtaja vastaa oman tulosalueensa toiminnan ja henkilöstön johtamisesta, palvelujen kehittämisestä ja taloudesta. Palveluihin kuuluvat lapsiperhepalvelut, lastensuojelu, työikäisten palvelut ja vammaisten palvelut. Tulosalueen talousarvio on n. 22 milj. euroa ja henkilökuntaa on n. 110. Panostamme vahvasti palvelujen kehittämiseen ja erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisasiakkaiden palveluprosessien kehittämiseen. Tehtävään sisältyy lisäksi perhe- ja vammaispalvelujen alueelle kuuluvien yksityisten palveluntuottajien valvonta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Hakijalta edellytetään johtamiskokemusta, näyttöä tulosalueeseen kuuluvien palvelujen kehittämisestä, vahvaa sosiaalihuollon lainsäädännön tuntemusta ja talousosaamista. Arvostamme vahvaa kehittämisotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, päätöksentekokykyä, taitoa kokonaisuuksien hallintaan ja yhteistyöhön.

Virkaan valitun henkilön on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaa ja työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan.

Toivomme hakemuksia sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa hyvinvointipalvelujohtaja Pirjo Matikainen
p. 044 419 5003, sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa hyvinvointipalvelujohtaja Pirjo Matikainen
p. 044 419 5003, sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Perhe- ja sosiaalipalvelut
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!