Perheneuvoja - Lohjan kaupunki

Haemme Lohjan Nuorisoperheneuvolaan innostunutta perheneuvojaa.

Nuorisoperheneuvolassa sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn sekä parityöhön nuorisoperheneuvolan psykologin kanssa. Sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä myös Perhekeskus Purjeessa työskentelevien perheneuvojien ja psykologien kanssa. Työn tukena on konsultoiva lastenpsykiatri sekä työnohjaus.

Työskentelet verkostoissa kasvatus- ja perheneuvonnan asiantuntijana ja yhteistyökumppaneiksi saat Nuorisokeskuksen, Lasten- ja nuorten kuntoutusyksikön (mm. lastenneurologi ja neuropsykologi) sekä lapsiperheiden sosiaalityön muita ammattiryhmiä. Perheneuvojan työssä sinulla on käytössäsi oma työhuone.

Perheneuvojan työssä pääset tukemaan perheenjäsenten vuorovaikutuksen kehittymistä myönteiseksi sekä auttamaan nuorten vanhempia löytämään selviytymiskeinoja nuorten tunne-elämään ja kasvatukseen liittyvissä huolissa. Perheneuvojan työssä pääset myös auttamaan perheitä erilaisissa trauma- ja kriisitilanteissa sekä parisuhteeseen ja eroon liittyvissä vaikeuksissa.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Eduksi katsotaan kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai muu lasten ja perheiden kohtaamiseen valmiuksia antava erikoistumiskoulutus. Vaihtoehtoisesti kelpoisuusehtona on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto ja Valviran hyväksymä erityistason perheterapiakoulutus.

Palkka 3585,28€/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut toteutetaan joustavasti hakijalle sopivana ajankohtana joko Perhekeskus Purjeessa tai etähaastatteluna Teamsin välityksellä.

Hakuaikaan on jatkettu 27.9.2021 saakka.

Lisätietoja antaa:
Johtava perheneuvoja Jaana Tuomi-Karén, p. 044 374 3088, jaana.tuomi-karen@lohja.fi


Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 27.9.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-293-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Perhekeskus
Osoite: Mäntynummenkuja 7 A, 08500 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb