Perheneuvolan nuorisotiimin sosiaalityöntekijä - Sastamalan kaupunki

Tule meille töihin! Sastamalan perheneuvolan nuorisotiimissä on haettavana sosiaalityöntekijän virka. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. nuorten ja perheiden ohjausta ja neuvontaa, ja monimuotoista työtä nuorten ja perheiden asioissa sekä yhteistyötä viranomaisverkostojen kanssa. Sastamalaan on hyvät julkiset kulkuyhteydet mm. Huittisista ja Tampereelta.

Vakanssi on uusi. Saimme tänne Sastamalan perheneuvolaan 3 vakanssia perheneuvolatyön laajentamiseksi myös nuorisoikäisille. Syksyllä toimintansa aloittavaan nuorisotiimiin palkataan sosiaalityöntekijän lisäksi psykologi ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Nuorisopsykiatrin palvelua tulemme hankkimaan ostopalveluna.

Nuorisotiimin jäsenet tulevat osaksi perheneuvolan tiimiä. Tarjoamme haasteellista ja mielenkiintoista työtä sekä mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden työn kehittämiseen. Arvostamme kokemusta työskentelystä perheiden ja nuorten kanssa, vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa työotetta. Työnohjaus on järjestetty. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 3 §:n ja 7 §:n mukainen kelpoisuus ja laillistus. Eduksi katsotaan kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai siihen rinnasteinen ennaltaehkäisevään työhön sekä lasten ja perheiden kohtaamiseen valmiuksia antava koulutus.

Valitun tulee ennen työn vastaanottamista toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Meillä on tällä hetkellä voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 Sastamala, kuoreen merkintä: Hakemus.

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perheneuvolan tiimivastaava Sanna Ylistenniemi puh. 040 138 2499 sanna.ylistenniemi@sastamala.fi (lomalla 5.-25.7.2021) ja perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja Hanna Lähteenmäki puh. 040 488 0211, hanna.lahteenmaki@sastamala.fi (lomalla 12.7.-1.8.2021)

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perheneuvolan nuorisotiimi

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan ja Punkalaitumen kunnan yhteensä 27 000 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.


Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Rekommenderade jobb