Perheneuvolan psykologi - Tornion kaupunki

Perheneuvolan psykologi

Perheneuvolan henkilökuntaan kuuluvat kaksi psykologia, sosiaalityöntekijä ja osa-aikainen toimistosihteeri. Työ on monipuolista ja yhteistyökykyä vaativaa. Perheneuvola toimii tukena lasten kasvatukseen, kasvuun ja kehitykseen liittyvissä pulmissa sekä perheiden erilaisissa elämänkriiseissä. Alueellamme tehdään moniammatillista verkostoitunutta työtä. Työ on pääasiassa työparityötä, mutta psykologi tapaa asiakkaita tarvittaessa myös itsekseen. Lisäksi työhön kuuluvat alle kouluikäisten lasten psykologiset tutkimukset. Tukea työhön saa työnohjauksesta sekä rohkaisevasta työyhteisöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena laillisen psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan aiempi työskentely lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Virkaan valitun on esitettävä lain mukainen ote rikosrekisteristä (504/2002) sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.tornio.fi/avoimet työpaikat. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai cv.
Lisätietoja perheneuvolan psykologi Minttu Postila p. 040 481 3392 ja sosiaalityöntekijä Anne Korva p. 040 825 0375.

Tornion kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityö- ja vammaispalvelut
Osoite: Tornio

Merkittävä historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1300 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja.

Tutustu työnantajaan