test

Perheneuvolan psykologi, Karkkila-Vihti

Ansök senast  29.9.2023 15:45


Etsimme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle vakituiseen työsuhteeseen perheneuvolapsykologia.

Perheneuvolan työ sijoittuu perhekeskusalueelle Vihti-Karkkila. Ensisijainen työpiste on Vihdin virastotalossa.

Toimenkuvaasi perheneuvolassa kuuluu monipuolinen kasvatus- ja perheneuvontatyö alle 13-vuotiaiden lapsien ja heidän perheenjäseniensä parissa. Perheneuvolan palvelut keskittyvät lapsen hyvinvoinnin, yksilöllisen kasvun ja myönteisen kehityksen sekä vanhemmuuden, parisuhteen ja perhesuhteiden tukemiseen. Monitoimijaista yhteistyötä tehdään mm. varhaiskasvatuksen, opiskeluhuollon, sosiaalipalveluiden ja kuntoutuspalveluiden kanssa, minkä lisäksi psykologina toimit asiantuntijana erilaisissa verkostoissa.

Perheneuvolan tiimiimme kuuluu 4 psykologia, 3,5 perheneuvojaa, palveluesihenkilö ja konsultoiva lastenpsykiatri. Moniammatillinen työparityöskentely on tiimissämme vakiintunut käytäntö. Tuemme työhyvinvointiasi koko tiimin yhteisellä työnohjauksella, minkä lisäksi psykologeille on erillinen menetelmätyönohjaus. Perheneuvolan työntekijänä käytössäsi on liukuva työaika ja etätyö mahdollisuuksien mukaan.

Pätevyysvaatimuksena toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. Luemme eduksi kokemuksesi perheneuvolatyöstä sekä työskentelystä lasten ja lapsiperheiden kanssa, mutta myös vastavalmistuneet ovat tervetulleita hakemaan työtä.
Arvostamme työssä yhteistyötaitoja, joustavuutta, organisointitaitoja sekä kehittävää työotetta. Oman auton käyttö on välttämätöntä työn liikkuvuuden vuoksi.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, perhekeskusalue, Asemantie 30, 03100 Nummela.
Työaika on 37h 45 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Soili Cartwright
Palveluesihenkilö
Perhe-ja nuorisoperheneuvola sekä nuorisoasema
(Vihti, Karkkila & Lohja)
soili.cartwright@luvn.fi
0406158051

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Läs om arbetsgivare