Skip to main content
test
Perheneuvolaosaaja - Riihimäen kaupunki

Oletko aina halunnut työskennellä perheneuvolassa mutta ei ole ollut tarjoilla omaan taustaan sopivaa tehtävää? No täältä pesee, Härifrån tvättas!

Tyrkyllä on yleisnimikkeellä PERHENEUVOLAOSAAJAN tehtävä, joka painottuu vanhemmuuden tukeen perheneuvolan asiakasprosesseissa.

Tehtävään hakukelpoisuuden tuo soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto. Eniten kuitenkin kiinnostaa sun persoona, kiinnostuksen kohteet, ammatillinen näkemys ja osaaminen jota voisit tuoda osaksi kehittyvää perheneuvolaamme.

Arvostamme joustavaa mieltä, intoa rakentaa positiiviseen ihmiskäsitykseen perustuvaa työyhteisöä ja perustyötä. Plussaa tietty tulee perheneuvolatyön kokemuksesta. Lopullinen tehtävänimike ja palkka valikoituu sen mukaan minkä koulutustaustan omaava henkilö tehtävään valitaan :). Esimerkkejä vaihtoehdoista on perheterapeutti, sosiaalityöntekijä, perheneuvoja, perhetyöntekijä jne. Eikö olekin jännä?

Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä ja kysy lisää. Voit myös halutessasi tulla tutustumaan meihin teams-iltapäiväkahaveella, 30.6. klo 13.-14.00, linkki on tuossa lisätietolinkin kohdalla. Omat kahvit mukaan!

Siitä sitten vaan kehittämään Riihimäen kasvatus ja perheneuvonnan tulevaisuutta tyrkyttämällä omaa koulutuksen ja kokemuksen kautta saatua huippuosaamista vanhemmuuden prosesseihin, perhedynamiikkaan ja -systeemeihin liittyen. Virtuaalipaperit bittiavaruuteen kuntarekryn hakulinkistä.

Haastatteluihin on varattu aikaa 5. ja 6.7. aamupäivät ja haastatteluita voidaan toteuttaa livenä tai teams-yhteyden kautta. Haastatteluihin kutsutaan maanantaina 4.7 hakuajan päätyttyä.

Sitten vielä se tylsähkö virallisempi osuus tähän lopun antikliimaksiksi: Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:meeting_Y2ExZGI0MzUtYmFkMS00YTJjLWFlZmQtZmEyZjFiYjMyNmQ5@thread.v2/0?context=%7bTid%3a3700a79c-732c-4b35-8a42-2e701cd88cef%2cOid%3ac40315af-ce0f-4e22-a781-358ef0051449%7d

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Janne Yrjölä, 0403572697. janne.yrjola@riihimaki.fi
Hakemusket 4.7.2022 klo 8:00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta?

Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Junailijankatu 14, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb