Perheohjaaja - Kajana stad

Maahanmuuttajapalveluissa on haettavana perheohjaajan määräaikainen tehtävä ajalle 2.9.2019 - 31.12.2020.

Perheohjaaja työskentelee Kajaanin maahanmuuttajapalvelujen asiakasperheiden parissa ja auttaa heitä löytämään omia voimavaroja sekä tarjoaa tukea vanhemmuuteen, kasvatukseen, vuorovaikutukseen ja arjen eri tilanteisiin.

Arvostamme kokemusta perheiden ja maahanmuuttajien parissa tehdystä työstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä joustavuutta ja halua oppia uutta. Odotamme kehittävää työotetta sekä halukkuutta löytää erilaisia toimintamalleja asiakaslähtöiseen palveluun. Tehtävä on aluksi määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin (AMK) tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Koeaika 6 kuukautta. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä.

Vastaanotamme hakemukset ensisijaisesti sähköisesti. Postitse toimitettava hakemus lähetetään os. Kajaanin kaupunki/kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakemusten tulee olla perillä 30.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/kajaanin-kaupunki-0
https://www.kajaani.fi

Lisätietoja antaa johtaja Jukka Piirainen p. 044 710 1440, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Kajaanin kaupunki, Keskushallinto, Maahanmuuttajapalvelut
Osoite: Kalliokatu 7, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Tutustu työnantajaan