Perheohjaaja - Paimion kaupunki

Perheohjaaja

Paimion kaupungin sosiaalipalveluissa on haettavana

PERHEOHJAAJAN sijaisuus 31.12.2019 asti. Sijaisuus saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Tehtävänä on ennaltaehkäisevä ja lastensuojelullinen perhetyö; ohjaus ja konkreettiset perheen arjen sujumiseen liittyvät toiminnat sekä tukihenkilönä toimiminen. Perheohjaaja tekee sosiaalihuoltolain mukaisia palvelutarpeen arviointeja ja toimii tarvittaessa sosiaalityöntekijän työparina.
Edellytämme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Työaika on yleistyöaika, iltatöitä tarvittaessa.

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää ennen työn aloittamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valitulla on kahden kuukauden koeaika. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

26.6.2019 asti sosiaali- ja terveysjohtaja Eeva-Sirkku Pöyhönen
sähköposti etunimi.sukunimi-sukunimi@paimio.fi

Paimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö
Osoite: Paimio

Paimio on noin 10 800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 500 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.
Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan