Skip to main content
test
Perheohjaaja - Perusturvakuntayhtymä Akseli

Perusturvakuntayhtymä Akselissa on avoinna perheohjaajan toimi

Tervetuloa mukaan tekemään merkityksellistä työtä lapsiperheiden sosiaalipalveluihin perusturvakuntayhtymä Akselissa! Perusturvakuntayhtymä Akseli huolehtii Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten asukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluista. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen sekä huumorintajuinen, joka pyrkii tukemaan ja auttamaan perheitä laadukkaasti ja joustavalla otteella asiakaslähtöisesti. Toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä E-8 tien varressa, Maskun keskustassa.

Perheohjaajien tiimi on osa lapsiperheiden sosiaalipalveluiden kokonaisuutta. Lapsiperheiden sosiaalipalveluissa työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän ja perheohjaajien tiimin lisäksi viisi lastensuojelun sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja, 2 lapsiperheiden sosiaalityöntekijää, 3 lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää sekä perheneuvonnan kaksi psykologia. Lisäksi joukkoomme kuuluu nelihenkinen arviointitiimi, jossa työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaajaa.

Perheohjaajan työ on asiakasperheen omassa elinpiirissä tapahtuvaa ohjaustyötä, jonka tavoitteena on vahvistaa perheiden omaa toimintakykyä yhdessä perheen kanssa asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Työtä tehdään joko sosiaalihuoltolain tai lastensuojelulain mukaisena tukitoimena.

Edellytämme hakijalta joustavuutta, reipasta ja aloitteellista työotetta sekä resilienssiä ja stressinsietokykyä toimia haastavissa asiakasperheissä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin asiakkaiden, kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa. Lisä- ja täydennyskoulutukset oman työn tueksi katsotaan eduksi. Työ sisältää iltatyötä.

Tulemalla meille pääset aidosti vaikuttamaan omaan työhösi ja sen sisältöön yhteistyössä muun tiimin sekä vastaavan perheohjaajan kanssa. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen sekä henkilöstöetuna e-passin. Perheohjaajat kuuluvat systeemisiin tiimeihin, jotka kokoontuvat ulkopuolisen terapeutin johdolla viikoittain. Palkkaus 2483,94/kk. Sitouttamiskorvauksena maksamme vuoden 2022 loppuun asti 100 €/kk. Sitouttamiskorvaus maksetaan yhdessä erässä vuoden lopussa. Lisäksi neljän kuukauden työssäolon jälkeen maksetaan 200 euroa lisäetua e-passiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tervetuloa mukaan parhaaseen joukkoomme!

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun lain (laki 817/2015) mukainen kelpoisuus, sosionomi amk tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Toivomme hakemukset ensisijaisesti kuntarekry.fi kautta. Haku päättyy 24.5.2022.

Hakua on jatkettu ja ilmoitustekstiä muokattu 10.5.2022.

Lisätietoja

http://www.soteakseli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä Mari Orrensalo, mari.orrensalo@soteakseli.fi, 044-4357840 tai palvelualuejohtaja Sari Ahanen, sari.ahanen@soteakseli.fi, 040-7721863.

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Akseli, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Osoite: Keskuskaari 1, 21250 Masku

Rekommenderade jobb