Skip to main content
test
Perheohjaaja - Paimion kaupunki

Paimion kaupungin sosiaalipalveluissa on haettavana

PERHEOHJAAJAN sijaisuus ajalla 1.7.-31.12.2022

Kiinnostaisiko sinua työskennellä perheohjaajana osana Paimion kaupungin lastensuojelun ja lapsiperheiden palveluiden systeemistä tiimiä? Oletko kehittämismyönteinen ja kiinnostunut monipuolisesta tehtävänkuvasta? Perheohjaaja vastaa asiakasperheidensä perhetyön prosessista perheen ja sosiaalityöntekijän kanssa laaditun asiakassuunnitelman mukaisesti. Perheohjaajat toteuttavat lapsikeskeistä vanhemmuustyöskentelyä ja lisäävät perheen omia voimavaroja itsenäiseen selviytymiseen erilaisin menetelmin. Perhetyötä toteutetaan ohjauksellisella työotteella pääasiassa perheen kotona ja perheen omissa verkostoissa. Suunnitelmallisen, tavoitteellisen ja pitkäjänteisen työskentelyn tarkoituksena on lasten, nuorten sekä perheiden voimavarojen vahvistaminen, vuorovaikutuksen parantaminen ja hyvinvoinnin edistäminen.

Perhetyön lisäksi perheohjaaja tekee sosiaalityöntekijän/sosiaaliohjaajan työparina palvelutarpeen arviointeja ja osallistuu virka-aikaiseen sosiaalipäivystysrinkiin. Perheohjaajat osallistuvat lapsiperheiden sosiaalityön palveluiden kehittämiseen ja SHQS- järjestelmän mukaiseen laatutyöhön.

Sosiaalityön tiimiin kuuluvat sosiaalityön päällikkö, vastaava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, kolme perheohjaajaa sekä lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä ja toimistosihteeri. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Työ vaatii itsenäistä ja aktiivista työotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi toivomme sinulta työkokemusta lastensuojelusta, erityislasten, erityisnuorten tai perheiden kanssa tehtävästä tavoitteellisesta työstä, sosiaalialan ohjaamistyöstä tai terapeuttisesta työstä. Työtä tukeva erityisosaaminen ja lisäkoulutukset katsotaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai vastaavaksi luettava aiempi opistotasoinen tutkinto. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Työaika on yleistyöaika, iltatöitä tarvittaessa. Tehtäväkohtainen palkka on 2630 €/kk.

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää ennen työn aloittamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Edellytämme valitulta myös tartuntatautilain 48a§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaalityön päällikkö Noora Lahti, sähköpostilla noora.lahti@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö

Paimio on lähes 11 000 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 500 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.

Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb