Perheohjaaja lapsiperhetyöhön - Seinäjoen kaupunki

Perheohjaaja lapsiperhetyöhön - Seinäjoen kaupunki

Minnan siirtyessä muihin tehtäviin Seinäjoen kaupunki hakee joukkoonsa rutinoitunutta, rohkeaa ja osaamistaan haastavaa perheohjaajaa 1.9.2019 lukien. Olet pohjakoulutukseltasi sosionomi AMK (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 8 §) ja sen lisäksi hankkinut sekä työelämäkokemusta ja lisäosaamista haastavien tilanteiden kohtaamiseen sekä niissä työskentelemiseen. Olet myös henkilönä helposti lähestyttävä, ammatillinen ja ihmisyyttä kunnioittava ja tuot sen esille. Kyky itsenäiseen työotteeseen on tärkeää.

Perhetyön avopalveluyksikkö Tupasvilla tarjoaa tiiviin työyhteisön, lähiesimiehen läsnä olevan tuen, kokemusta arvostavan ja uutta kehittävän tiimin. Ryhmässä on työnohjaus, täydennyskoulutus ja lisäkoulutusmahdollisuudet ja työ, jossa käyttää osaamistaan. Yhteistyö sosiaalityöhön on päivittäistä ja seudullinen ja ylimaakunnallinen yhteistyö perinteenä. Oma auto on välttämätön.

Palkkaa maksamme työehtosopimuksen mukaisesti. Työssäoloa suunnitellaan asiakasperheiden tarpeiden mukaisesti, joten arkista iltatyötä on viikkosuunnitelman mukaan. Viikoittainen työaika on 38,45 tuntia.

Olemme osana sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palvelutarpeen arviointia tuoden siihen yhdessä lasten ja aikuisten kanssa tuotetun näkemyksen perheen tarpeista, toiveista ja vahvuuksista. Sosiaalityön asiakkuudessa vahvistamme perheen ja lähiverkoston omia yhteyksiä ja pyrimme tuomaan niitä lisää muun muassa lähi- ja palveluverkostoa vahvistamalla.

Jos olet mielestäsi meidän tiimiimme uusi osaaja ja koet tavoitteellisen perhetyön lapsiperheissä omaksesi, ole yhteydessä. Todistus terveydentilasta ja rikosrekisteriote on esitettävä ennen työn aloittamista.

Läs mer

http://www.seinajoki.fi

Perhetyön vastaava ohjaaja Päivi Tulisalo, p. 040 5740359

Seinäjoen kaupunki, sosiaali- ja terveyskeskus, lastensuojelu
Adress: Seinäjoki

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 5000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Olemme savuton työpaikka.
Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo yli 60 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 39 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti.
Seinäjoki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voi viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Tahtomalla saa ja tekemällä pärjää.

Mer om arbetsgivaren