Skip to main content
test
Perheohjaaja perhetyöhön - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme perheohjaaja vakituiseen työsuhteeseen toteuttamaan sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä.

Perheohjaaja tulee työskentelemään osana perhekeskustiimiä. Perheohjaaja osallistuu osana tiimiä perheen tilanteen kokonaisvaltaiseen arviointiin, sekä tekee suunnitelmallista kotiin annettavaa perhetyötä. Perhetyön avulla tuetaan kokonaisvaltaisesti lapsen ja koko perheen hyvinvointia muun muassa tukemalla ja ohjaamalla vanhempia lapsen hoitoon ja kasvatukseen liittyvissä asioissa, arkirutiinien hallinnassa sekä perheenjäsenten välisessä vuorovaikutuksessa. Työskentelyssä huomioidaan perheen verkostot sekä tehdään moniammatillista yhteistyötä. Työ sisältää säännöllisesti iltatyötä sekä tarvittaessa lauantaityötä. Työ edellyttää liikkumista, joten ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttö on suositeltavaa.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto tai muu soveltuva AMK-tutkinto. Edellytämme että hakijalla on kokemusta perhetyöstä ja/tai lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Katsomme eduksi verkostotyön osaamisen sekä kehittävän työotteen. Perhekeskustiimissä työskennellään systeemisen työmallin mukaan, johon koulutamme kaikki työntekijät. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, joka tukee suhdeperustaista työskentelymallia sekä verkostotyötä. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen. Saat työhösi tiimin sekä lähiesimiehen vahvan tuen.

Haettavana oleva tehtävä on Kouvolan alueella. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille. Edellytämme lääkärin hyväksymää todistusta terveydentilasta. Valittavien on myös esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Laura Ukkola
Vs. palveluesimies, perhetyö
puh. 040 745 2661
Laura.Ukkola(at)kymsote.fi
vaihde 05 22051
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä
Lasten, nuorten ja perheiden sosiaalipalvelut
Varhaisen tuen palvelut, Perhetyö
Vinttikaivontie 8
45150 Kouvola

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Rekommenderade jobb