Perheohjaaja, uudelleen haettavana

Perheohjaajan tehtävänä on toimia sosiaalihuoltolain ja lastensuojelun avohuollon tiimissä toteuttaen pitkäjänteistä, kuntouttavaa ja arvioivaa työskentelyä koko perheen kanssa. Perheohjaaja toimii tarvittaessa sosiaalityöntekijän työparina.

Työn tukena on kehittämismyönteinen ja innostunut avohuollon tiimi, jossa toimii yhteensä 8,5 sosiaalityöntekijää, perheterapeutti, sairaanhoitaja, 7 sosiaali-/perheohjaajaa, 2 lähihoitajaa ja perhetyön ohjaaja.

Perheohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalalle suuntaava ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opistotasoinen tutkinto. Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme työnohjausta ja työhön liittyvää koulutusta.
Perheohjaajalla on yleistyöaika. Ajokortti on välttämätön.
Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa. Arvostamme kokemustasi lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä Terveystalo Oy:n todistus terveydentilasta.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtäväkohtainen palkka ja muut edut määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Aiemmin paikkaa hakeneet huomioidaan myös uudessa haussa.

Tutustu työnantajaan

Kokemuksia perheohjaajan työstä voit kysellä perhetyön ohjaaja Inge Niemiseltä p. 044 9061 244 ähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi