Skip to main content
test
Perheohjaaja varhaisen tuen palveluihin - Jyväskylän kaupunki

Haemme varhaisen tuen palveluihin

PERHEOHJAAJAA

ammattitaitoiseen ja työtä kehittävään lapsiperheiden varhaisen tuen perheohjauksen tiimiin. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 50 % työajalla. Vuoden loppuun työtä on mahdollista tehdä 90 % työajalla.

Varhaisen tuen yksikköön kuuluu perheohjauksen lisäksi muita lapsiperheiden palveluita kuten lapsiperheiden kotipalvelu ja palveluohjaus, pikkulapsiperheiden psykologityö, perhekeskustyö, lapsiperheiden keskitetty palvelutarpeen arviointi ja perhesosiaalityö.

Tehtävään kuuluu sosiaalihuoltolain mukainen ennaltaehkäisevän ja korjaavan perhetyön toteuttaminen pääsääntöisesti perheen kotona. Perheohjaus on kokonaisvaltaista ja suunnitelmallista lapsiperheiden tukemista. Perheohjausta on mahdollista saada jo raskauden aikana. Perheohjaajat tukevat vanhemmuutta, ohjaavat ja miettivät keinoja yhdessä vanhempien kanssa lasten hoidon ja kasvatuksen vaikeuksissa, auttavat kodin arjen ja arkirutiinien hallinnassa sekä tukevat parisuhteen ongelmissa sekä vahvistavat perheen vuorovaikutustaitoja. Asiakkuudet ovat hyvin eripituisia kestäen muutamasta kuukaudesta pariin vuoteen. Työtä tehdään sekä yksin että parityönä. Perheohjaus on kokonaisvaltaista ja tavoitteellista muutostyötä perheen ja sen kanssa työskentelevien muiden ammattilaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja riittävä työkokemus perheiden kanssa tehtävästä työstä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, itsenäistä työotetta, kehittämismyönteisyyttä ja tiimi- ja verkostotyön osaamista. Työ on päivätyötä, joka sijoittuu arkipäiville ja edellyttää oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävä alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Haastattelut pidetään 19.8.2022

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi). Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava perhetyöntekijä Johanna Rönkä ajalla 11.-15.7.22, p. 040-3587755, sähköposti johanna.ronka@jyvaskyla.fi ja palveluesimies Satu Moisio ajalla 18.7.-12.8., p. 050-304 8268, sähköposti: satu.m.moisio@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perheiden ennaltaehkäisevät sote-palvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb