Perheohjaajan toimi - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen ilmoittaa Perhekeskus Kaislan lasten ja perheiden palveluissa haettavaksi 2.8.2021 klo 15.00 mennessä perheohjaajan toimen.

Toimi täytetään 30.8.2021 alkaen.

Perheohjaaja toimii neljän perhetyöntekijän ja viiden perheohjaajan muodostamassa perhetyön tiimissä, jonka tiimivastaavana toimii lapsi- ja perhepalveluiden sosiaaliohjaaja. Lapsi- ja perhepalveluissa toimivat lapsiperheiden sosiaalityön ja lastensuojelun tiimi, jotka toimivat läheisessä yhteistyössä perhetyön tiimin kanssa. Perhekeskus Kaislan perhetyö sekä lapsi- ja perhepalvelut osallistuvat aktiivisesti alueellisten verkostojen toimintaan.

Perhetyön tiimistä käsin toteutetaan lapsiperheiden kotipalvelua sekä perhetyön eri muotoja sosiaalihuollon ja lastensuojelun viitekehyksessä.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme työntekijöille säännöllisen työnohjauksen. Työntekijöillä on käytettävissä e-passi. Työssä vaaditaan oman auton käyttöä, koska työ sijoittuu kahden kunnan alueelle.

Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 8 §:n mukainen pätevyys ja Valviran ammattihenkilölaillistus. Työkokemus lasten- ja perheiden palveluissa luetaan eduksi. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Ensisijaisesti toivomme hakemukset jätettävän sähköisenä kuntarekry.fi -palvelun kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhetyön tiimivastaava, sosiaaliohjaaja Merja Kattelus puh. 050 364 5731 ja
johtava sosiaalityöntekijä Terhi Järvi puh. 050 381 1684, sähköposti etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Lisätietoja

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Sosiaalipalvelut

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Kauhavan kaupungin ja Evijärven kunnan yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Rekommenderade jobb