Perhepäivähoitaja - Kuhmon kaupunki

Perhepäivähoitaja - Kuhmon kaupunki

Kuhmon kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana taajama-alueelta kotonaan hoitavan perhepäivähoitajan toistaiseksi täytettävä tehtävä. Tehtävään sisältyy myös erityistä ja tehostettua tukea tarvitsevien lasten kasvun ja oppimisen tukeminen. Tehtävä täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme perhepäivähoitajaa, joka on kiinnostunut erityisesti lapsen kasvun ja kehityksen tuesta sekä on innostunut käyttämään erilaisia kommunikoinnin tukimuotoja. Yhteistyö erilaisten perheiden ja yhteistyötahojen kanssa kuuluu luontevana osana tehtävää.

Haku päättyy: 27.5.2019 klo 15.00

Kelpoisuusehtona perhepäivähoitajan kurssi tai perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu koulutus, joka antaa pätevyyden ko. työhön. Eduksi katsotaan työkokemus erityistä tai tehostettua tukea tarvitsevien lasten kanssa. Palkkaus Kvtes, liitteen 12 mukainen. Perhepäivähoitajan työaika on 40 h/vko.

Työsuhteen alussa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote, 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset.
Hakemukset Kuntarekryn järjestelmän kautta 27.5. klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen johtaja 044 725 5317.

Varhaiskasvatuksen johtaja p. 044 7255317.

Kuhmon kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatus
Adress: Kainuuntie 82, 88900 Kuhmo

Kuhmo on 8500 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kaupunkioikeudet nyt yli 150-vuotias pitäjä sai vuonna 1986. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmon kaupungissa työskentelee noin 380 eri ammattialojen osaajaa. Tule mukaan tuottamaan palveluja kaupunkilaisille!

Mer om arbetsgivaren