Perhepäivähoitaja - Lahden kaupunki

Perhepäivähoitaja - Lahden kaupunki

Lahden kaupungin Varhaiskasvatuspalvelut hakee perhepäivähoitajia työskentelemään omassa kodissa.

Perhepäivähoitajan työ on itsenäistä, monipuolista ja haasteita tarjoavaa työtä lasten ja perheiden kanssa.

Perhepäivähoitajan kelpoisuus määräytyy lähtökohtaisesti sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) 11 §:n mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Muu soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi lähihoitajakoulutus, kunnan järjestämä perhepäivähoitajakoulutus taikka soveltuva täydennyskoulutus.

Jos hakijalla ei ole soveltuvaa koulutusta, hänet voidaan ottaa huomioon paikkoja täytettäessä. Työn ohessa on mahdollisuus suorittaa perhepäivähoitajan ammattitutkinto.
Ennen tehtävän aloittamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.lahti.fi

Lisätietoja antaa johtava perhepäivähoidon ohjaaja Sirpa Rask, puh. 050 383 6407 sirpa.rask@lahti.fi

Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue, Lasten ja nuorten kasvu, Varhaiskasvatus, Perhepäivähoito
Adress: Lahti

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3000 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.
Varhaiskasvatuspalvelut muodostaa oman palveluyksikön, joka sisältää lasten päivähoidon ja esiopetuksen sekä kotihoidon ja yksityisen hoidon tuen. Lasten päivähoitoa tarjotaan päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa.

Mer om arbetsgivaren