perhepäivähoitaja

Kärsämäen kunnan varhaiskasvatus hakee perhepäivähoitajaa työskentelemään ryhmäperhepäiväkoti Satukonttiin kevään ja kesän 2021 ajaksi.

Kärsämäen kunta hakee työsuhteeseen kehittämisestä innostunutta, joustavaa, hyvät yhteistyötaidot sekä myönteisen asenteen omaavaa varhaiskasvatuksen ammattilaista.
Perhepäivähoitajan toimi täytetään sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuslain 29 §:n mukaan kelpoisuusvaatimuksena perhepäivähoitajan tehtäviin on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan

Lisätietoja

www.karsamaki.fi, www.visitkarsamaki.fi

Tutustu työnantajaan

varhaiskasvatuspäällikkö Riikka Sarjanoja 044-4456831
vastaava lastentarhanopettaja Helinä Niskala 040-5777618

Kärsämäen kunta
Osoite: Pomojentie 3, 86710 Kärsämäki

Kärsämäki on positiivisten tarinoiden pitäjä Kärsämäki on eteenpäin katsova luova kunta keskellä Suomea. Panostamme elinkeinojen, palvelujen ja koulutuksen kehittämiseen.

Kärsämäen uudet visitkarsamaki.fi -sivut kertovat paljon paikkakunnan monipuolisuudesta, vireydestä, elinvoimaisuudesta sekä yrittäjäystävällisyydestä. Kärsämäellä on kaikenikäisten hyvä asua ja elää.

Kärsämäen kunta - Rökfri arbetsplats