Perhepäivähoitaja - Kaarinan kaupunki

Haemme kahta omassa kodissa työskentelevää perhepäivähoitajaa ensisijaisesti Auranlaakso-Littoinen ja Kesämäen sekä Piisparistin alueille.
Perhepäivähoitajan tehtävänä on lasten perushoito ja varhaiskasvatus. Hän huolehtii lapsen monipuolisesta ravinnosta, levosta, liikunnasta ja päivärytmistä turvallisessa, kodinomaisessa ympäristössä.

Perhepäivähoitajan ammatissa tarvitaan järjestelykykyä, luovuutta, pitkäjännitteisyyttä, vastuuntuntoa, rauhallisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Hoitajan tulee pystyä työskentelemään itsenäisesti, mutta toimimaan myös ryhmässä ja yhteistyössä perheiden ja muiden tahojen kanssa.

Edellytämme soveltuvaa ammattitutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tarjoamme innostavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön sekä hyvän ammatillisen tuen.

Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Jätä siis hakemuksesi jo tänään!

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen, PL12, 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhepäivähoidon ohjaaja
Heli Varjonen 050 373 2618
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan p. 050 314 6197

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Perhepäivähoito

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb