Skip to main content
test
Perhepäivähoitaja. - Kannuksen kaupunki

Haemme kotona toimivaa perhepäivähoitajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2022 - 31.1.2023, jonka ajan jälkeen mahdollisuus vakinaistua.

Perhepäivähoitaja vastaa turvallisen kasvuympäristön järjestämisestä lapsiryhmälle omassa kodissaan.Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kiinnostusta työn kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Otamme huomioon myös kaikki alasta kiinnostuneet.

Palkkaus määräytyy KVTES:n perhepäivähoitajan liitteen mukaisesti ja 1.10.2022 alkaen palkkaperusteena on kuukausipalkka.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Koeaika on 2 kuukautta.

Kelpoisuusvaatimus on varhaiskasvatuslain 540/2018, 29§ mukainen.

Hakemus toimitetaan 1.8.2022 klo 12:00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö
Kirsi Salonen
puh. 044 4745 437
heidi.salo@kannus.fi

Lisätietoja

Kannuksen kaupunki, Kasvatus ja opetuspalvelut

Kannus on virkeä noin 5500 asukkaan kaupunki Keski-Pohjanmaalla. Sijaintimme on hyvä, etäisyys naapurikaupunkeihin on noin 40 kilometriä. Tarjoamme hyvät peruspalvelut asukkaille ja yrityksille. Kannus on turvallinen paikka asua ja maaseutumainen miljöö tarjoaa asumiseen ja elämiseen omaa tilaa ja mahdollisuuksia. Hyvät vapaa-ajanpalvelut houkuttavat harrastamaan ja liikkumaan Kitinkankaan alueelle.

Kaupungin strategian mukaisesti pidämme talouden kunnossa ja kehitämme palveluita yhteistyössä alueellisten ja paikallisten sidosryhmien kanssa. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on palveluluidemme tärkein voimavara. Tervetuloa töihin meille!


Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Rekommenderade jobb