Perhepäivähoitaja (4paikkaa) - Kittilän kunta

Perhepäivähoitaja (4paikkaa) - Kittilän kunta

Kittilän kunnan varhaiskasvatus julistaa haettavaksi neljä määräaikaista perhepäivähoitajan tehtävää ajalle 1.8. 2019 - 31.5.2020 (tai sopimuksen mukaan). Haussa on yksi Kaukosen ryhmäperhepäiväkodissa, yksi lasten kodissa sekä kaksi omassa kodissa työskentelevää perhepäivähoitajaa.

Kelpoisuusehtona tehtäviin on perhepäivähoitajan tai muu soveltuva tutkinto. Ryhmäperhepäiväkodissa ja lapsen kodissa työskentelevän perhepäivähoitajan palkka on 1885,62 €. Omassa kodissaan työskentelevän perhepäivähoitajan peruspalkka määräytyy hoitajalta varattujen hoitopaikkojen lukumäärän mukaan. Kittilässä maksetaan 464,90 €/lapsi. Lisäksi kotona lapsia hoitaville perhepäivähoitajille maksetaan kulukorvauksia.

Työyhteisössä arvostamme positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä ammatillista työotetta. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee työntekijän esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 3.6.2019 klo 12.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (CV:n voi liittää liitetiedostona), tutkintotodistus pyydetään liittämään liitetiedostona. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän koululautakunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - perhepäivähoitaja.

Läs mer

http://www.kittila.fi

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Mervi Kurtakko p. 040 703 3380 ja vs. varhaiskasvatuspäällikkö Pirjo Junttila-Vitikka p. 040 716 2084 Sähköposti: etunimi.sukunimi@kittila.fi

Kittilän kunta, Sivistystoimi, Koulutoimi
Adress: Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.
Kittilän kunta toteuttaa Unicefin lapsiystävällinen kunta -toimintamallia, mikä näkyy lasten ja perheiden etuja painottavana päätöksentekona.

Mer om arbetsgivaren