Skip to main content
test
PERHEPÄIVÄHOITAJA - Ingå kommun

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Inkoon varhaiskasvatus hakee sinua, joka haluat työskennellä perhepäivähoitajana kodissasi Inkoossa!

Perhepäivähoitajana sinun tulee olla havainnoiva, sensitiivinen ja läsnä lasten parissa. Kuulut muiden perhepäivähoitajien kanssa tiimiin, jossa yhdessä kehitämme Inkoon perhepäivähoitoa. Haluatko palvella nuorimpia inkoolaisia ja heidän perheitään? Silloin tämä on oikea työpaikka sinulle!

Työskentelet omassa kodissasi ja työkielenä voi olla suomi ja/tai ruotsi. Viikoittainen työaika on 40 h ja työehtosopimus on KVTES. Perhepäivähoitajalla voi hoidossaan samanaikaisesti olla omat lapset mukaan luettuna 4 lasta, jotka eivät vielä ole perusopetuksessa. Lisäksi perhepäivähoidossa voi olla yksi esiopetuksessa oleva lapsi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) § 29 tai § 27 mukainen kelpoisuus. Valitun henkilön tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote nähtäväksi.

Tehtävä on vakituinen ja se alkaa 2.1.2024. Ennen työn aloitusta tehdään kotikäynti. Tehtäväkohtainen palkka on 1911,54 €/kuukausi.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Charlotta Nyholm, puhelimitse 050 341 6520 tai sähköpostitse charlotta.nyholm(a)inga.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Charlotta Nyholm, puhelimitse 050 341 6520 tai sähköpostitse charlotta.nyholm(a)inga.fi.

Lisätietoja

Inkoon kunta

Inkoo on 5 400 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Osoite: Rantatie 2, 10210 Inkoo

Rekommenderade jobb