Skip to main content
test
Perhepäivähoitaja - Sibbo kommun

Onko varhaiskasvatus sinulle sydämen asia?
Haluatko olla mukana kehittämässä pedagogiikkaa lämminhenkisessä ja välittävässä kunnassa?

Tule meille töihin!

Sipoon kunnan varhaiskasvatus etsii nyt sekä suomen- että ruotsinkielisiä

PERHEPÄIVÄHOITAJIA 2.1.2024 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan

Etsimme innokasta ja vastuullista varhaiskasvatuksen perhepäivähoitajaa. Perhepäivähoitajan tehtäviin kuuluvat sovitun lapsiryhmän hoito- ja kasvatustehtävät omassa kodissaan. Kyseessä on yksilöllinen ja kodinomainen
varhaiskasvatusmuoto, joka perustuu varhaiskasvatuslain tavoitteisiin.

Suunnittelet, toteutat ja arvioit oman lapsiryhmän toimintaa Sipoon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti,
huomioiden lasten iän ja tarpeet. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä huoltajien kanssa. Saat tukea omalta esihenkilöltä, erityisopettajalta sekä muulta perhepäivähoidon tiimiltä.
Perhepäivähoitajalla voi olla vakituisesti hoidossa mahdolliset omat lapset mukaan lukien neljä kokopäiväistä alle kouluikäistä lasta.

Sipoon varhaiskasvatuksessa kehittämistyö on joustavaa, pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä painottuu leikkiin ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Meidän vahvuuksiamme ovat luonnonläheisyys ja kaksikielisyys. Panostamme osaamiseen sekä lasta arvostavaan työtapaan.

Miksi valitsisit juuri Sipoon?
- sinun työhyvinvoinnistasi välittävä työnantaja
- esimiehen, tiimin ja erityisopettajien vahva tuki
- mahdollisuus kouluttautua ja kehittää omaa ammattitaitoa
- perehdytys työhösi

Tervetuloa lämminhenkiseen ja innovatiivisen porukkaamme toteuttamaan Sipoon varhaiskasvatusta suurella sydämellä!

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Edellytämme hyvää suullista suomen ja/tai ruotsin kielen taitoa. Arvostamme joustavuutta, itsenäisyyttä ja perheitä kunnioittavaa sekä lämmintä työotetta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen ennen työn alkamista.

Hakemukset pyydetään jättämään 11.12.2023 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai www.sipoo.fi Avoimet työpaikat.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 päiväkodinjohtaja: Ritva Blomster, puh. 0505222795, ritva.blomster(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatuksen toimiala

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb