Perhepäivähoitaja (hakuaikaa jatkettu) - Sodankylän kunta

Sodankylän kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana perhepäivähoitajan määräaikainen toimi ajalle 27.9.2021-31.5.2022.

Omassa kodissa työskentelevää perhepäivähoitajaa haetaan kirkonkylän alueelle. Perhepäivähoitajan tehtävänä on tarjota lapsille laadukasta varhaiskasvatusta pienessä ryhmässä, kodinomaisessa ympäristössä. Hoitaja huolehtii lasten monipuolisesta ravinnosta, levosta, liikunnasta ja päivärytmistä. Perhepäivähoitajan ammatissa vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, luovuutta sekä vastuunottoa. Hoitajan tulee pystyä toimimaan itsenäisesti ja ryhmässä sekä yhteistyössä perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Koulutusvaatimuksena on perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus sekä kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa pe 24.09.2021 klo 13 mennessä Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitun on esitettävä työnantajalle lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Hygieniapassi on suositeltava. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. perhepäivähoidon ohjaaja puh. 0400 258 004 tai
varhaiskasvatuspäällikkö puh. 040 544 2234

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Sivistyspalvelut

Sodankylä on runsaan 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

Sodankylän kunta on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi


Osoite: Sodankylä, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb